Tilmelding


Så er vi snart klar med sæson 2024!

Har du lyst til at prøve at stå på en scene?

Er du vild med teater? Synes du, det er fedt at danse? Eller at synge? Har du lyst til at at prøve kræfter med en rolle, som måske er sjov, farlig, sej eller skør? Og har du lyst til at prøve det i et sjovt, tæt og kreativt fællesskab med andre børn og unge? Og kunne du tænke dig at finde ud af, hvad Fakta-pause og Kissakonga er? 

Hvis du kan sige JA til ovenstående, er du nødt til at søge om optagelse årets forestilling i Alle Tiders Familieteater. Udover at lære en masse om at stå på scenen og være med i årets forestilling, får du også en oplevelse for livet i et stort og sjovt fællesskab med både børn, unge og voksne. 

Hvad kan du forvente?

Årets instruktører er for 14. år i træk Brian Eriksen Andersen og Benedicte Monica Andersen, som også står for manuskriptet. Brian og Benedicte møder de nye skuespillere til et par “øvere” inden sommerferien og starter så for alvor op efter sommerferien. Stykket kender vi ikke endnu, men sikkert er det, at det endnu engang bliver en uropførelse af noget både sjovt, spændende – og lidt skørt!

Der øves hver tirsdag og hver anden weekend frem til november, hvor det hele bliver lidt mere intenst - de sidste 14 dage øves der på højtryk og stemningen stiger!

Det hele slutter med et brag af en forestilling sidst i november, hvor der plejer at være fuldt hus 3 dage i træk. Samme weekend afholdes også en helt vildt sjov, hyggelig og festlig premiere fest, hvor stjernerne hyldes og der uddeles “Karsten” - priser.  

Hvad kræver det af dig? Og dine forældre?

Udover at have lyst til at prøve dig selv af på en scene, forpligter du dig også til at komme til alle de øvegange, som bliver planlagt for juni-november 2023. Derfor er det vigtigt, at du læser årets øveplan grundigt igennem, når den udkommer, og noterer dig datoerne. Vi accepterer kun afbud med en meget vægtig grund. Alle er vigtige, når der skal skabes kunst!

Din mor eller far får også lov til at være med. Vi er et familieteater, så vi har brug for din mor eller far til at lave alle de opgaver “backstage”, som er nødvendige for at I kan få lov at shine. De skal fx sy kostumer, lave scenografi, gøre rent, lave boller i karry og lave popcorn og kaffe til publikum. Det plejer at være både sjovt og hyggeligt, og er overkommeligt for alle. 

5 vigtige punkter at kende til, hvis man vil være en del af teateret: 

  • - Sammenholdet er vigtigt - teater er en HOLDSPORT:)
  • - Der er mødepligt (hver tirsdag aften og hver anden weekend kl. 10-16)
  • - Du vil komme til/skal være klar på at overskride egne grænser - men på den gode måde, og du vil blive støttet i processen af alle i teateret - og du vil vokse og gro:)
  • - Du skal øve replikker - du skal kunne dine replikker udenad efter efterårsferien.
  • - Du vil komme til både at synge og danse.

Tilmelding og optagelse:

Vi har plads til ca. 28 skuespillere i årets forestilling, og alle børn og unge i Rebild Kommune fra 10 år og op kan søge om optagelse.

Optagelseskriterier:

  1. 1. Man har været med før.
  2. 2. Har man søgt før, og hvor mange gange har man søgt? (Man kan først søge, når man er 10 år).
  3. 3. Vi optager først efter anciennitet, derefter efter alder.
  4. 4. Alder.
  5. 5. Der tilstræbes en rimelig kønsmæssig og aldersmæssig fordeling, hvilket også kan påvirke optagelse. Denne fordeling har stor betydning for fællesskab, flow og gruppedynamik og er også et ønske fra instruktørerne. 

Det koster 800 kr. pr barn at deltage - voksne er gratis! Kontingentet opkræves umiddelbart efter sommerferien. Inklusiv i kontingent er forplejning i forbindelse med forestillinger. 

Du kan orientere dig om vores teater her på hjemmesiden – har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 53563406.

 Venlig hilsen

Alle Tiders Familieteater

ATF privatlivspolitik kan læses her.

Tilmelding

Tilmelding til Alle Tiders Familieteaters forestilling 2024 åbner til maj. Hold øje med facebook og hjemmeside fra midt april i forhold til informationsmøde og tilmelding.