Tilmelding


Så er vi klar med sæson 2019!

Er du vild med teater? Har du lyst til at prøve at stå på de skrå brædder? Og har du lyst til at prøve det i et sjovt, tæt og kreativt fællesskab med andre børn og unge? Så kan du søge om optagelse i Alle Tiders Familieteater.

Som medlem af Alle Tiders Familieteater bliver du en del af en stor flok børn og unge i alderen 10 år og op. Udover at lære en masse om at stå på scenen og være med i årets forestilling, får du også en oplevelse for livet i et stort og sjovt fællesskab med både børn og voksne. Vi har plads til ca. 25 skuespillere i årets forestilling, og alle børn og unge i Rebild Kommune fra 10 år og op kan søge om optagelse. Vi optager først efter anciennitet, derefter efter alder. Der tilstræbes en ligelig fordeling af drenge og piger, som også kan påvirke optagelse.

Udover at have lyst til at prøve dig selv af på en scene, forpligter du dig også til at komme til øvegangene. Derfor er det vigtigt, at du læser årets øveplan grundigt igennem, og noterer dig datoerne. Vi accepterer kun afbud med en meget vægtig grund. Øveplanen finder du her.

Samtidigt med, at du melder dig til, skal mindst én af dine forældre også meldes til. Vi er et familieteater, og er afhængige af, at forældrene hjælper til bag kulissen. Det plejer at være både sjovt og hyggeligt, og er overkommeligt for alle. Det koster 800 kr. pr barn at deltage - voksne er gratis! Kontingentet opkræves umiddelbart efter sommerferien. Inklusiv i kontingent er forplejning i forbindelse med forestillinger. 

Årets instruktører er igen Brian Eriksen Andersen og Benedicte Monica Andersen, som også står for manuskriptet. Årets skuespil ligger stadig på tegnebrættet, men sikkert er det, at det endnu engang bliver en uropførelse af noget både sjovt, spændende – og lidt skørt!

Tilmeldingsfristen er tirsdag d. 14. maj – og du kan tilmelde dig her på siden. Du får besked, om du er optaget i løbet af maj måned.

Du kan orientere dig om vores teater her på hjemmesiden – har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 2511 9552.

 

Venlig hilsen
Alle Tiders Familieteater

ATF privatlivspolitik kan læses her.

Tilmelding

Skuespiller

Navn*

Alder*

Har du deltaget i Alle Tiders Familieteater før?*

E-mail*

Telefonnummer*

Adresse*

Postnummer og by*

Forældre

Navn på den eller de forældre, der deltager i forberedelsen af årets forestillingen*

E-mail*

Telefonnummer*

Adresse*

Postnummer og by*

Evt. forælder 2
Navn

E-mail

Telefonnummer

Adresse

Postnummer og by

Spamsikring: Er du et menneske eller en ond robot?*

*Skal udfyldes