Er du en af vores nye skuespillere?


Her på siden kan du læse mere om, hvad der skal til for at du kan være med i Alle Tiders Familieteater (ATF).  Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til at se dig.

 

Skal jeg have spillet teater før, for at være med?

Når du som barn/ung melder dig til teateret, siger du ja til en stor, intens, sjov og meget lærerig oplevelse. Du skal ikke have nogen forkundskaber, du skal blot have lyst til at stå på en scene og have lyst til at indgå i et stort og farverigt fællesskab med en masse andre. Samtidigt skal du have mod på at prøve kræfter med både sang, dans og skuespil – men du behøver som sagt ikke at kunne det på forhånd, bare du har lyst til at prøve!

 

Hvor mange gange skal jeg øve? Skal jeg komme hver gang?

Inden premieren øver vi ca. 25 gange fra august til november, som regel tirsdag aften og i nogle af weekenderne.

Du forpligter dig til at komme til øvegangene! En teateropsætning kræver stor mødedisciplin, og du skal derfor ikke regne med at kunne meldeafbud, blot fordi du skal i biffen, eller til fodboldkamp eller på shoppetur med veninden…

Vi er afhængige af din deltagelse, hver gang – og derfor skal du også – inden du melder dig – have kigget øveplanen igennem, så du er sikker på, at du kan komme på stort set alle datoer. I den sidste øveperiode op mod premieren er det yderst vigtigt, at du kan være der! Lyder det skrapt? Måske, men sådan er det at være en del af en teatertrup.

Få en idé om hvor tit og hvor længe vi øver, se øveplanen her.

 

Hvem kan tilmelde sig?

Alle børn/unge over 10 år, som er bosiddende i Rebild Kommune. Vi optager først efter anciennitet, herefter efter alder, de ældste først. Der er plads til 25 skuespillere i truppen.

 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig her på hjemmesiden. Tilmeldingen til 2018 er slut, men ved du allerede nu,  at du gerne vil deltage, så tilmeld dig postlisten her på siden, så sender vi dig en mail når tilmeldingen åbner for 2019.

Hvad er det bedste ved at være med i ATF?

Vi har spurgt nogle af skuespillerne:

"Fællesskabet og sammenholdet - Masser af læring om teaterkunst"
- Kajsa

 

"At være sammen med alle de andre, og have det sjovt med teater"
- Mathilde

 

"At man nærmest er ligesom en stor familie og at man bare har det sjovt og griner sammen!"
- Naja

 

"Det er rigtig hyggeligt, og at man får venner fra alle årgange"
- Signe

 

Arrangementer

Hvert år holdes der også en ekstra aften/overnatning for skuespillerne med gys, råhygge og hvad ellers vores 2 instruktører finder på....

Filmaften

Der optages video af forestillingerne, og ud af det kommer en Alle Tiders Film, som børnene et par måneder efter forestillingerne ser sammen.  Glædeligt gensyn 🙂

Vil du være med?

Tilmeld dig vores postliste her. Så sender vi dig en e-mail, når vi åbner for tilmelding til næste sæson af ATF (2021).

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)